سفارش تبلیغ
صبا ویژن
دوستان یار یاران دوست

نماز جمعه تهران پیامها طنزها و

یکشنبه 88 تیر 28 ساعت 12:52 صبح

سلام

بالاخره نماز جمعه تهران با حضور هاشمی برگزار شد آری همان هاشمی را میگویم که من با دیدنش بیشتر از اینکه به الان هاشمی نگاه کنم غرق در خاطرات او میشوم . همان هاشمی که برای همه سران ما و البته ما عبرت است  . اولین بار بود که من و کسانی که پیشم بودند از شنیدن اینکه یک امام جمعه  اول خود وسپس مامونینش را به تقوا سفارش کرد خنده مان گرفت . راستی به نظر شما چراااا ؟

 داشتم اخبار این نماز جمعه را از سایتهای دو طرف پیگیری میکردم به نکات جالبی برخوردم گفتم این را در سایت خدمت دوستام عزیزم که براستی دوری از آنها نه تنها سبب نشد که از دوستی مان به اندازه مثقال ذره   کم شود بلکه باعث شد بیشتر قدر چنین همفکران همراهی را برانیم بنویسم که به این بهانه سلامی عرض کرده باشیم .

 آری بالاخره هاشمی آمد آنهم به قول سایت پسر هاشمی که القضا میگویند ریاضی اش هم خیلی قوی است با حضور یک و نیم ملیونی . در این مورد نظری نمیدهم قضاوت با شما . ، او با یک عملیات پیچیده ریاضی! برآورد که براساس مساحت تحت پوشش حضور مردم صورت گرفته، در صورتی که میزان حضور افراد، 3 نفر در هر متر مربع محاسبه شود، با توجه به حضور مردم در 500 هزار متر مربع که علاوه بر دانشگاه تهران، به خیابانهای اطراف و میادین و خیابانهای دیگر نیز کشیده شده بود، جمعیت حاضر بیش از یک و نیم میلیون نفر بوده اند.

 

نماز جمعه ای که با کمرنگ ترین حضور سران نظام برگزار شد . سران سه قوه حضور نداشتند . خیلی از شخصیتهایی هم که همیشه پای ثابت صفهای اول بودند اینبار نیامده بودند و البته هاشمی با تیز هوشی همیشگی اش این را به نفع خود مصادره کرد آنجا که گفت این نماز جمعه مرا به یاد نماز جمعه آقای طالقانی میاندازد که در آن همه گروههای سیاسی حضور داشتند .بگذریم که نگفت اینجا خیلی از گروههای سیاسی هم حضور نداشتند . بگذریم البته مهم نیست که آنها نیامدند چون رئیس جمهور نقاشمان آمده بود ببخشید چیزمان . مستر کروبین و استاد اخلاق هم آمده بود ند .( ببخشید اینجوری حرف میزنم چون واقعا دلم از دستعملکرد  اینها خون است) مهم نیست آنها نیامده بودندچون  اعضای خانواده هاشمی اعم از همسر، فرزندان و برادر در این نمازجمعه حاضر شده بودند. میرحسین موسوى پس از 20 سال اولین بارى بود که پا به نماز جمعه مى گذاشت و چشمان نمازگزاران به جمال آخرین نخست وزیر ایران که مدعى راه بنیانگذار کبیر انقلاب است، روشن شد.

البته ظاهراً در این 20 سال وى فراموش کرده است که فلسفه نماز جمعه چیست و آن را با یک میتینگ سیاسى اشتباه گرفته بود. چراکه روز قبل از آن، هواداران خود در انتخابات را به حضور سبز (!) در نماز فراخوانده بود.

آقاى موسوى در این فراخوان تنها نبود و بسیارى از رسانه هاى غربى و صهیونیستى از چند روز قبل به صورت هماهنگ او را در این امر یارى کردند و از آنجا که مى دانستند گروه خون موج سبزى ها با نماز جمعه همخوانى ندارد، براى اینکه از ثواب نماز جمعه بى بهره نمانند (!) مجبور شدند به آموزش شیوه خواندن نماز جمعه بپردازند.

تیپ برخى از آنها آنقدر جالب بود که در کلام مردم نماز گزار، به «نماز اولى ها» مشهور شدند. وقتى برخى نمازگزاران از چند نفر آنها پرسیدند نماز جمعه چند رکعت است، با اطمینان خاصى پاسخ دادند: چهار رکعت.

یکى از نمازاولى ها، که دراین هواى گرم تابستانى حوصله اش سر رفته بود با عصبانیت از مسؤولان برگزارى نماز پرسید : «پس این نماز جمعتون کى برگزار مى شه»، آن مسؤول در پاسخش گفت: «مگه شما تا حالا به نماز نیامده اید، هنوز دو ساعت تا ظهر مانده است.» وى در پاسخ به آن مسؤول با پرخاش گفت: «نه ما براى نماز نیامده ایم ما براى تظاهرات آمده ایم

شاهدان عینى چند نفرى را مشاهده کرده بودند که با سگ هاى خود در اطراف دانشگاه تهران محل برگزارى نماز جمعه حضور یافته بودند. ظاهراً برنامه ریزان شبکه هاى ماهواره اى، این نکته را فراموش کرده بودند که گوشزد کنند فضاى نماز جمعه با پارک یا پارتى هاى مختلط متفاوت است.

تعدادى از حامیان موسوى در خیابان انقلاب و خیابان 16 آذر جلوتر از امام جمعه نشسته بودند و وقتى مسؤولان به آنها تذکر دادند که اینجا جلوتر از امام است و نمى توانید اقتدا کنید با جیغ و داد واکنش نشان دادند.

با آغاز سخنرانى رئیس شوراى سیاستگذارى ائمه جمعه، تعدادى معدود، هماهنگ با هم به شعارهایى در حمایت از هاشمى و موسوى پرداخته و سعى در اختلال در سخنرانى حجت الاسلام تقوى داشتند که وى بى اعتنا به این شعارها، سخنان خود را تا انتها ادامه داد و فلسفه نماز جمعه در حکومت اسلامى و وظیفه امام جمعه را تشریح کرد.

نماز اولى ها ظاهراً آموزش هاى دیگر نیز دیده بودند که از جمله آنها شعارهاى خاص بود. شعارهایى همانند «مرگ بر روسیه»، «مرگ بر چین»، «هاشمى هاشمى سکوت کنى خائنى»، «موسوى آزاده آماده ایم آماده» و .... که هماهنگ با هم سر مى دادند.

پس از پایان خطبه هاى نماز جمعه اکثر حامیان میرحسین از جاى خود بلند شده و جایگاه را ترک کردند و به جاى اقامه نماز با رفتن به سمت درهاى دانشگاه، به سردادن شعارهاى تحریک آمیز مشغول شدند. شیوه نماز خواندن تعداد باقى مانده نیز موجب انبساط خاطر نمازگزاران مؤمن شد

نماز خواندن ( در بهترین حالت ) زن و مرد در کنار هم انهم با این خروس نیت .  

اینهم نماز خواندن با کفش . ( یکی از کاربران در این قسمت نظر داده بود خب نماز میت رو با کفش می خونن! اینا هم اومدن نماز میت بخونن ، روی نعش اصلاحات!)

اما سرفصلهای تیکه دار  خطبه های هاشمی :

ایشان خود را اینگونه معرفی کرد " حرف‌هایی که امروز می‌شنوید از زبان کسی است که از پیش از شروع انقلاب لحظه‌به‌لحظه همراه انقلاب و امام بود و می‌دانم که امام چه می‌خواست"

شاید این تکه هایی که پشت سر هم میاورم بی ربط به هم برایتان به نظر اید . لطفا ربطشان را خودتان پیدا کنید ولی کلا جالب است

وی با تاکید دوباره به رای و نظر مردم در ساختار حکومت با ذکر مثالی از بیعت مردم با حضرت علی گفت: اهمیت رای و نظر مردم زمانی بیشتر برای ما عینیت دارد که حضرت علی 19 سال خانه‌نشین بود و وقتی مردم به در خانه او آمدند و آن تراکم جمعیتی به وجود آمد، ایشان پذیرفتند که عهده‌دار حکومت شوند.

 رئیس‌مجلس خبرگان رهبری گفت  در مسائل اخیر همه ضرر کردیم ( راست میگوید همه ضرر کردند مهدی ، فائزه ، یاسر ، مرعشی  برو بچ همه ضرر کردند راست میگه )  

 1)   باز گذاشتن پرونده اغتشاشات علی رغم تاکید و خواست قلبی همه مسئولان نظان بر تمام شدن قضایا

وی ادامه داد: باید به گونه‌ای عمل کنیم که فضایی به وجود آورده شود که همه اطرافیان این مساله حرف‌های خود را بدون دعوا و با منطق بزنند و رسانه‌ها به خصوص صداوسیما باید در این خصوص گام موثری بردارد

 پیشنهاد کرد راه برای مناظره و مذاکره باز شود و گفت: شاید در مدت کوتاهی در این خصوص به قناعت برسیم.

2)                     مردم دانستن اغتشاش گران که شدت خطر این کلام بر همه آشکار است

3)                     تشکیک در اعتماد مردم نسبت به نظام :

       " مهم این است که آن اعتمادی که از دست رفت به کشور برگردانیم"

"وی در آسیب‌شناسی حوادث بعداز انتخابات و در علت چرایی مسائل به وجود آمده، گفت: برخی از این مسائل به اواخر دوران تبلیغات برمی‌گردد که فضای تردید بوجود آمد و افرادی پیدا شدند که تردید پیدا کردند من معتقدم بذر این تردید در برخی مواقع با اعمال نادرست صداوسیما به وجود آمد و این تردید مثل خوره به جان مردم افتاد و افرادی گفتند ماتردید داریم و معتقدم که برای رفع تردیدها باید چاره‌ای اندیشیده شود که این کار در دراز مدت امکان‌پذیر است

مساله مهم این است که آن اعتمادی که از دست رفت به کشور برگردانیم و همه ما چه نظام، حکومت، دولت، مجلس، نیروهای امنیتی و نظامی و مردم که جزو معترضان هستند باید در چارچوب قانون حرکت کنند

خطیب‌امام‌جمعه موقت تهران در پایان با اظهارامیدواری نسبت به بازگرداندن اعتماد به مردم گفت: امیدوارم راهی که در انقلاب شروع کردیم در آینده هم به خوبی ادامه دهیم و بتوانیم از وضعیت فعلی که می‌توان نام آن را بحران گذاشت عبور کنیم و رقابت سالمی داشته باشیم.

 4)     مسئله آزاد کردن زندانیان را بدون محاکمه بیان کرد :

هاشمی‌رفسنجانی یکی دیگر از پیشنهادات خود را منوط به آزادی زندانیان سیاسی دانست و گفت: لازم است در این شرایط افرادی که در زندان هستند آزاد شوند و نزد خانواده‌های خود بیایند و نگذاریم به خاطر زندانی شدن افراد دشمنان به ما بخندند و برای ما نقشه بکشند. ما باید همدیگر را تحمل کنیم رئیس‌مجمع‌تشخیص‌مصلحت‌نظام پیشنهاد بعدی خود را به دلجویی از آسیب‌دیدگان اخیر مرتبط دانست و گفت: باید از آسیب‌دیدگان حوادث اخیر دلجویی کنیم و سراغ آنها رفت و با آنها ابراز همدری کرد

فکر میکنم مردم بیشتر از اینها میخواستند بر علیه او شعار دهند اما بیانیه آیت الله مکارم را به جان خریدند.  

بگذریم و عبرت بگیریم

 غبار

 



  • کلمات کلیدی :
  • نوشته شده توسط : دوستان یار | نظرات دیگران [ نظر]


    لیست کل یادداشت های این وبلاگ

    عکس یادگاری
    [عناوین آرشیوشده]


    v